Nieuwsbericht Reminder: vraag vóór 18 december parkeervergunning/ontheffing aan!

Publicatiedatum: 05 december 2017 14.30 uur

parkeervergunning
Op 1 januari 2018 verlopen alle parkeervergunningen én ontheffingen. U kunt nu al een nieuwe vergunning/ontheffing voor 2018 aanvragen bij de gemeente. Ook als u al gebruik maakt van een ontheffing moet u deze opnieuw aanvragen.

Vraag vóór 18 december aan!

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar is het bestuurscentrum van de gemeente Meerssen gesloten. Uw aanvraag voor een nieuwe parkeervergunning / ontheffing moet daarom vóór 18 december 2017 zijn ingediend.

Alle aanvragen die ná 18 december binnenkomen, kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Miv nieuwe jaar controles vergunningen: voorkom een boete

Zorg ervoor dat u uw parkeervergunning / ontheffing tijdig verlengd. Met ingang van het nieuwe jaar vinden controles plaats door de handhavers. Als u geen geldige parkeervergunning achter de voorruit heeft, krijgt u een boete.

Aanvraagformulier

Het aanvraagformulier voor een nieuwe vergunning / ontheffing of voor een verlenging van de huidige parkeervergunning kunt u downloaden via www.meerssen.nl. Een papieren exemplaar kunt u afhalen bij de balie van het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), Markt 50 in Meerssen.

Aanvraagformulier voor bewoners
Aanvraagformulier voor bedrijven

Vragen?

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum, telefoon 14 043. E-mail: info@meerssen.nl (deze link verwijst naar een E-mail adress)