Nieuwsbericht Presentatie geschiedenisboek Meerssen

Publicatiedatum: 21 augustus 2017 15.55 uur

geschiedenisboek Meerssen
Een geologische 'Fundgrube', een menselijk skelet op de vloer van een Romeinse villa op de Onderste Herkenberg, koningin Gerberga beschuldigd van diefstal.

Dit zijn maar enkele van de vele onderwerpen die aan bod komen in het nieuwste boek over de geschiedenis van Meerssen met de titel "In de armen van Maas, Geul en Watervalderbeek".

Rijk geïllustreerde uitgave

In deze prachtige, rijk geïllustreerde uitgave geeft auteur en historicus Frank Hovens op basis van nieuw onderzoek een unieke kijk op Meerssens verleden.

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen?

Of vindt u dit unieke boek een aanwinst voor uw eigen boekencollectie? Als u nu inschrijft voor het boek betaalt u slechts 39,50 in plaats van 45 euro. U kunt uw belangstelling kenmaak maken door een mailtje met uw naam- en adresgegevens te sturen naar info@meerssen.nl. U ontvangt een bevestiging. Naamsvermelding in het boek is voor nieuwe inschrijvers helaas niet meer mogelijk.

Boekpresentatie op zaterdag 18 november

Voor de mensen die voor aanschaf van het boek intekenen, vindt de boekpresentatie plaats op zaterdag 18 november 2017 in het Bestuurscentrum / Erfgoedhuis aan de Markt van Meerssen. Informatie over het aanvangstijdstip en de invulling van het programma volgt. Bij verhindering kan het boek worden opgestuurd. Hiervoor worden verzendkosten in rekening gebracht.