Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht PlusJeHuis Meerssen: één plan om uw huis energiezuiniger te maken

Gepubliceerd op: 02 juli 2018 10:55

Volta Plus je Huis
Gemeente Meerssen en Volta Limburg hebben geconstateerd dat veel mensen vragen hebben over hun eigen specifieke situatie en een advies op maat willen voor het verduurzamen van hun woning. Om deze mensen tegemoet te komen hebben wij een 'vragenuur' georganiseerd. Heeft u specifieke vragen op het gebied van energie besparen of het opwekken van zonne-energie, dan bent u van harte welkom op het vragenuur op maandag 9 juli 2018. De keuzemogelijkheden zijn namelijk enorm en daarbij helpen wij u graag!

Als particuliere eigenaar bewoner van een koophuis wilt u uw huis het liefst zo comfortabel en energiezuinig maken. Want dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. En daarom wilt u misschien ook zelf duurzame energie opwekken, bijvoorbeeld via zonnepanelen of een warmtepomp. Maar er komt een hoop uitzoekwerk en geregel bij kijken.

Volta Plus je Huis

Alle zorg uit handen

De gemeenten Maastricht, Meerssen en Gulpen-Wittem hebben daarom gezocht naar een partij die huiseigenaren hierbij kan helpen. Een onafhankelijke partij die u alle zorg uit handen neemt als het gaat om het verduurzamen van uw woning. Via een openbare Europese aanbesteding vanuit de Regionale Energie Alliantie kwam Volta Limburg B.V. als beste partij uit de bus.

U bent van harte uitgenodigd bij de verdiepingsavond PlusJeHuis

Volta Limburg biedt een service voor huiseigenaren die aan de slag willen met energiebesparing en duurzame energieopwekking onder de naam PlusJeHuis. Heeft u de informatiebijeenkomst bijgewoond en heeft u nog vragen? Of was u de vorige keer verhinderd? Om u verder te helpen bij het maken van de juiste keuze voor het verduurzamen van uw woning organiseert Volta Limburg samen met de gemeente Meerssen een vragenuur waarbij al uw vragen op het gebied van energie besparen worden beantwoord.

Deze avond zal plaatsvinden op maandag 9 juli 2018 in het Gemeenschapshuis De Stip, Past. Dominicus Hexstraat 10 in Meerssen. U kunt vrij binnenlopen tussen 18.00-19.30 uur. Tijdens het vragenuur zijn verschillende vakspecialisten aanwezig om u te voorzien van de nodige informatie.

Bij het online aanmelden van uw aanwezigheid kunt u uw specifieke vraag alvast doorgeven.

Komt u ook?

Meld u dan online aan op www.voltalimburg.nl/plusjehuismeerssen
Wilt u weten hoeveel u kunt besparen?
Vraag gratis online besparingsadvies aan via www.voltalimburg.nl/plusjehuismeerssen