Gemeente Meerssen | Persoonlijke Afvalkalender & Afvalwijzer 2021

Nieuwsbericht Persoonlijke Afvalkalender & Afvalwijzer 2021

Gepubliceerd op: 01 december 2020 08:00

Afvalkalender 2021
In december krijgt u weer uw persoonlijke afvalkalender 2021 in de brievenbus. Hierop ziet u in één oogopslag welke afvalsoort op een bepaalde dag bij u aan huis wordt opgehaald. De verspreiding van de afvalkalenders start 7 december en duurt tot 18 december.

Bent u uw persoonlijke afvalkalender kwijt?

Via internet kunt u een nieuwe downloaden: www.besteuitafval.nl

Uitgebreide afvalwijzer

Op www.besteuitafval.nl en op www.meerssen.nl vindt u vanaf 7 december ook de uitgebreide Afvalwijzer 2021 met meer informatie over de inzameling van de verschillende afvalstoffen.

Geen internet?

Voor mensen zonder internet is een papieren exemplaar verkrijgbaar bij het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), Markt 50 in Meerssen. Of bel telefoon 14 043.

Meer informatie nodig?

Er is een handige Milieu App met informatie over afvalinzameling, inzameldagen in uw buurt, de milieuparken etc. Via deze Milieu App kunt u tevens gebruik maken van de digitale Milieupas. U kunt de Milieu App installeren op uw smartphone via de App-store (IOS) of Google Play-Store (Android). U kunt voor meer informatie ook bellen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), telefoon 14 043. E-mail: besteuitafval@meerssen.nl.