Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Persoonlijke Afvalkalender 2019 komt later

Gepubliceerd op: 13 december 2018 11:30

Afvalkalender
Deze week zijn de bezorgers begonnen met de verspreiding van de Persoonlijke Afvalkalender 2019. In het productieproces van de leverancier van de afvalkalenders is helaas iets misgegaan, waardoor de rest van de kalenders op dit moment niet meer wordt bezorgd.

Heeft u deze week al uw persoonlijke afvalkalender in de brievenbus gehad?

Gooi deze dan weg. De kans dat er een fout in de kalender staat is te groot. U krijgt zo snel mogelijk een nieuw exemplaar.

De nieuwe kalenders worden verspreid tussen dinsdag 18 december en maandag 31 december 2018.

Wilt u nu al de inzameldagen 2019 weten?

Op de website www.besteuitafval.nl en in de Milieu App kunt u de digitale kalender raadplegen. Deze inzameldagen kloppen wel.

Heeft u de Milieu App op uw smartphone staan?

Via deze handige app vindt u alle informatie over afvalinzameling in de gemeente Meerssen op uw smartphone. In de Milieu App vindt u o.a. uw persoonlijke afvalkalender (mét alarmfunctie!), uw digitale milieupas, een kaart met alle straatcontainers in uw buurt, informatie over de milieuparken & kringloopcentra in de regio en een afvalscheidingswijzer (die per afvalsoort laat zien waar u deze kunt inleveren).

Uitgebreide afvalwijzer

Op www.besteuitafval.nl en op www.meerssen.nl vindt u nu ook de uitgebreide Afvalwijzer 2019 met meer informatie over de inzameling van de verschillende afvalstoffen. Voor mensen zonder internet is een papieren exemplaar van de uitgebreide Afvalwijzer verkrijgbaar bij het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), Markt 50 in Meerssen. Of bel telefoon 14 043.

Informatie

Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl