Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Pasopjegeld.nl is vernieuwd

Gepubliceerd op: 22 mei 2019 10:20

Pas op je geld vernieuwde website
Wat speelt er in uw leven? Aan de hand van herkenbare levenssituaties biedt de vernieuwde website van Pasopjegeld.nl informatie over geld- en budgetzaken. Achter de schermen is in de afgelopen periode hard gewerkt om de vernieuwing van deze website realiseren. De site is nu 'live' online te bekijken via www.pasopjegeld.nl.

Verbeteringen

De bezoeker van www.pasopjegeld.nl heeft voortaan toegang tot de informatie via levenssituaties of 'life events'. Daarnaast is de inhoud ook toegankelijk via een sterke zoekfunctie en is de site optimaal ontwikkeld voor mobiel gebruik: in een paar eenvoudige stappen is de site als app te gebruiken met een icoontje op het start- of beginscherm van mobiele telefoon of tablet.

Voor wie?

Pas op je geld biedt inwoners van Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Meerssen, Valkenburg aan de Geul, Vaals en Maastricht tips, informatie en advies over geldzaken en draagt op die manier bij aan een gezonde financiƫle situatie.

Voordat de vernieuwde site echt 'live' is gegaan, is er zowel online als op locatie getest met een breed panel van burgers, organisaties en professionals. De reacties waren positief. De komende periode blijft er aandacht voor verdere optimalisatie binnen de verjongde site.

Neem eens een kijkje op www.pasopjegeld.nl. En heeft u vragen, tips of suggesties? Stuur dan een bericht naar info@pasopjegeld.nl.