Nieuwsbericht Oproep ondernemers/organisaties: neem deel aan de Duurzaamheidsdag Meerssen

Publicatiedatum: 30 mei 2017 11.10 uur

Stichting Duurzaam Meerssen
Op 10 oktober 2017 is de nationale Dag van de Duurzaamheid. Al een aantal jaren wordt in dit kader een Duurzaam Meerssen Dag georganiseerd door Stichting Duurzaam Meerssen. Dit jaar is die dag op zondag 5 november 2017.

Delen van kennis, informatie en ideeën

Het doel van deze dag is om organisaties, bedrijven en personen waarvan het hart sneller gaat kloppen van duurzaamheid met elkaar én met het publiek in contact te brengen. Door uitwisselen van kennis, informatie en ideeën willen we iedereen stimuleren om in zijn/haar dagelijkse bezigheden duurzamer (in de volle breedte) te handelen met het uiteindelijk doel een duurzamere wereld, een duurzaam Meerssen te krijgen.

De Duurzaam Meerssen Dag vindt dit jaar plaats in Zalencentrum (gemeenschapshuis) de Auw Kèrk, Burchtstraat 2 in Bunde. De toegang voor het publiek is gratis.

Aanmelden voor een stand?

Er zijn stands (binnen en eventueel buiten) van verschillende afmetingen beschikbaar. Wilt u deze gelegenheid gebruiken om de duurzaamheid van uw organisatie, van uw product onder de aandacht te brengen? Meldt u dan aan voor een stand. Dit kan door een mail te sturen naar duurzaamheidsdag@gmail.com o.v.v. uw naam, het bedrijf/de organisatie en een telefoonnummer (bij voorkeur mobiel) waar we u kunnen bereiken.

Voor de meest actuele en verdere achtergrondinformatie verwijzen wij u graag naar de website van de Stichting Duurzaam Meerssen

Werkgroep Duurzaam Meerssen Dag

Dag van de Duurzaamheid