Nieuwsbericht Oprichtingsvergadering Buurtbus Gäöl

Publicatiedatum: 23 januari 2017 10.50 uur

Buurtbus
Op zaterdag 21 januari werd voor het eerst vergaderd door de leden van de nieuwe buurtbusvereniging Gäöl in oprichting. Speciale gast deze ochtend was wethouder Verkeer & Vervoer Guido Houben. De wethouder dankte de initiatiefnemers van het eerste uur: Jos Tilmans en Anja Thijssen. Jos Tilmans was de starter & bedenker van de petitie 'Behoud openbaar vervoer Geulle'. Anja Thijssen name het technische gedeelte voor haar rekening tijdens gesprekken met Patrick Siliacus van Arriva.

Waardering

Wethouder Houben overhandigde beide een cadeaubon voor het vele werk dat ze hebben gedaan om Buurtbus Geulle snel van start te laten gaan. Er was nóg een persoon die in het zonnetje werd gezet, namelijk Harry Bindels. Hij heeft als ervaren chauffeur de buurtbusvereniging goed geholpen bij de start van het daadwerkelijk rijden met de buurtbus. De heer Bindels was zelf niet aanwezig tijdens de vergadering. De cadeaubon wordt uiteraard nog bezorgd! Patrick Siliacus van Arriva kreeg een bedankje aangeboden voor zijn vakkundige hulp om buurtbus Geulle binnen 6 weken te realiseren.

Buurtbus Gäol

Wethouder Guido Houben zet Anja Thijssen en Jos Tilmans in het zonnetje voor hun geweldige inzet.

Buurtbus Gäöl

Patrick Siliacus van Arriva krijgt een bedankje aangeboden namens alle vrijwilligers

Verenigingsbestuur

Onder leiding van Patrick Siliacus van Arriva vond vervolgens een vruchtbare vergadering plaats. Er werden allerlei punten aangesneden waar het nieuwe bestuur mee aan de slag kan. Tijdens de vergadering werden de volgende personen tot bestuurslid verkozen:

Voorzitter: Klaas Jakob Bakker
Secretaris: Fred Knarren
Coördinator: Jo Urlings
Ondersteunend bestuurslid: Jos Tilmans

Er zijn nog enkele bestuursfuncties vacant. Heeft u interesse? Laat het ons even weten!

Het nieuw gekozen bestuur zal de vereniging statutair nu gaan vastleggen bij de notaris en inschrijven bij de Kamer van Koophandel onder de naam: Buurtbus Gäöl e.o.

Buurtbus Gäol

In vergadering ...

Vrijwillige chauffeurs kunnen zich nog altijd aanmelden!

Nieuwe vrijwillige chauffeurs (M/V) zijn nog altijd van harte welkom, zodat de buurtbus ook op zaterdag (9-18 uur) kan gaan rijden. Daarnaast heeft de vereniging nog reserve chauffeurs nodig.

Informatie

Alle nieuws over Buurtbus Gäöl kunt u vinden op hun facebookpagina.
U vindt de actuele dienstregeling van Buurtbus Gäöl ook steeds op www.arriva.nl

Foto's: Karel Curvers, www.meervandaag.nl