Gemeente Meerssen | Openingstijden Maastrichtse milieuparken veranderen vanaf 1 januari 2022

Nieuwsbericht Openingstijden Maastrichtse milieuparken veranderen vanaf 1 januari 2022

Gepubliceerd op: 05 januari 2022 13:05

het beste uit afval
De openingstijden van de drie milieuparken op Maastrichts grondgebied zijn vanaf 1 januari 2022 gewijzigd. De aanpassing houdt in dat de milieuparken Rondeel, Beatrixhaven en Randwijck doordeweeks één uur eerder open gaan en één uur eerder sluiten. Op zaterdag gaan ze twee uur eerder open en twee uur eerder dicht.

De nieuwe openings- en sluitingstijden van deze milieuparken worden daarmee doordeweeks: 9:00 – 17:00 uur en zaterdag: 8:00 – 16:00 uur. Hiermee sluiten de openingstijden beter aan bij de bezoekerswensen. Onderzoek en ervaring geven aan dat de milieuparken vooral in de ochtend en voormiddag (tot 15:00 uur) veel bezoekers (per uur) aantrekken. Vóór 10:00 uur is vaak sprake van veel wachtende bezoekers en ná 15:00 uur daalt het aantal bezoekers per uur aanmerkelijk. Tevens sluiten de nieuwe openingstijden beter aan bij de nieuwe werkroosters van Stadsbeheer Maastricht. De openingstijden van het GR-milieupark op Valkenburgs grondgebied, blijven ongewijzigd.

Kijk op de website van het Beste uit Afval voor meer informatie. Hier staan bij ieder Maastrichts milieupark de nieuwe openingstijden.