Nieuwsbericht Opening voedselbankactie Albert Heijn te Bunde

Publicatiedatum: 06 december 2017 13.25 uur

voedselbankactie L1
Inmiddels hebben de voedselbanken in Nederland 35.000 huishoudens als klant. Dat komt overeen met 85.000 monden. De voedselbanken zijn het afgelopen jaar fors gegroeid en er komen steeds meer voedselbanken bij. Ook dit jaar organiseert L1 weer, samen met andere regionale omroepen, de actie 'Samen voor de Voedselbank'.

Officiele opening

Tijdens de openingsdag van de actie op maandag 11 december 2017 doet L1 live verslag in Bunde. Hier zal wethouder Berry van Rijswijk en de prinses van de Albert Heijn, de opening van de voedselbankactie bij het fort van de Albert Heijn aan de Sint Rochusstraat 20 te Bunde bijwonen. Bij deze opening zal de prinses van de Albert Heijn 10 voedselpakketten gesponsord door Albert Heijn Dijkstra overhandigen aan wethouder Berry van Rijswijk.

De Albert Heijn zal als inzamelpunt fungeren  en  zal haar diensten aanbieden voor de actie 'Samen voor de Voedselbank'. Klanten kunnen de producten inleveren en de Albert Heijn verzamelt deze en zorgt dat ze aan het einde van de actie ingeleverd worden.