Gemeente Meerssen | Ontmoetingspunt De Ketel heeft er een nieuwe activiteit bij: De Ketel – Tuin

Nieuwsbericht Ontmoetingspunt De Ketel heeft er een nieuwe activiteit bij: De Ketel – Tuin

Gepubliceerd op: 05 augustus 2020 11:45

Ketel Tuin
De Ketel heeft sinds kort ook een tuin. Die is gelegen aan de Burgemeester Kisselsstraat tegenover pand nr. 55. In dit tuintje kunt u samen met ons tuinteam naar hartenlust tuinieren en oogsten. Gereedschap is aanwezig en bevindt zich in een afgesloten gereedschapskist. De sleutel is te verkrijgen in De Ketel.

Meer over de Ketel-Tuin

De Ketel-Tuin is bestemd voor jong en oud. Samen maken ze er iets leuks van. Mocht er overschot zijn aan groente of fruit: geen nood. Dit gaat naar de plaatselijke voedselbank De Ruggesteun. 

Officiele opening 

Omdat De Ketel een zeer warm hart wordt toegedragen door Wonen Meerssen is directeur Luc van den Bergh gevraagd om de Ketel-Tuin officieel te openen. De opening is op dinsdag 11 augustus 2020 om 13.00 uur. Ze hopen natuurlijk op een grote en gezellige opkomst.

Iets voor u?

Wilt u ook tuinieren of de helpende hand uitsteken in de Ketel-Tuin? Meld u dan aan in De Ketel, Pastoor Dominicus Hexstraat 70 in Meerssen of bel naar Nicole 06-58862402. De voorlopige openingstijden zijn: maandag, woensdag en vrijdag van 11.00-13.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.