Gemeente Meerssen | Online sportlessen van Maastricht UMC+

Nieuwsbericht Online sportlessen van Maastricht UMC+

Gepubliceerd op: 03 februari 2021 12:10

Online sporten
Door corona zijn de sportscholen helaas gesloten. Dat betekent echter niet dat we niet meer kunnen sporten. Een stevige wandeling, een eindje fietsen. Er is nog vanalles mogelijk. Jammergenoeg wordt individueel sporten in de buitenlucht moeilijker door de nieuwe- en aangescherpte coronamaatregelen. MUMC+ heeft daarom hun online sportaanbod uitgebreid.

Sportlessen

Er staan nu wekelijks 10 live sportlessen van maandag tot en met zondag online. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Spreek het daarom rond aan collega's, vrienden en familie. De sessies worden via Facebook uitgezonden. U heeft geen Facebook-account nodig om de sessies live te volgen. De video's worden na afloop toegevoegd aan ons Youtubekanaal. Hier staan al ruim 120 video's op!

Maak een ommetje

Liever wandelen, maar schiet dat er door de drukte er regelmatig bij in? De Ommetje-app van de Hersenstichting herinnert u dagelijks aan de nodige 20 minuten beweging. Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor uw fysieke en mentale gezondheid. U krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een ommetje. Ook helpt het te onthaasten en verbetert het de creativiteit. De Ommetje-app is te downloaden via Google Play en de App Store.