Gemeente Meerssen | Online inspiratiesessie van Bibliotheek Meerssen: werk aan je positieve mindset!

Nieuwsbericht Online inspiratiesessie van Bibliotheek Meerssen: werk aan je positieve mindset!

Gepubliceerd op: 06 januari 2022 13:55

Bibliotheek
Juist in deze tijd van beperkingen, kan het een uitdaging zijn om te kijken naar wat wél kan en wat het leven kleur geeft. Het gedachtegoed Positieve Gezondheid is een mooi uitgangspunt en helpt je om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Op donderdagavond 20 januari verzorgt Anita Verstappen een gratis online inspiratiesessie 'Mijn Positieve Gezondheid' voor Bibliotheek Meerssen! Bedoeld voor iedereen die gelooft in eigen kracht en graag invulling geeft aan een betekenisvol leven.

De inspiratiesessie 'Mijn Positieve Gezondheid!' informeert en inspireert. De sessie start met een inleiding over het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Je krijgt uitleg wat dit inhoud en hoe je dit kunt toepassen in het dagelijkse leven door middel van het spinnenweb gespreksmodel van Machteld Huber. Thema's die aan bod komen zijn o.a. mentaal welbevinden, kwaliteit van leven en zingeving. Tijdens de sessie hopen we het gedachtegoed van Positieve Gezondheid over te dragen om vervolgens zelf met je eigen (positieve) gezondheid aan de slag te gaan óf de cursus 'Coach Jezelf Positief Gezond', verzorgd door Anita Verstappen, te volgen in de Bibliotheek.

Volg een gratis online inspiratiesessie op donderdag 20 januari van 19.30-20.30 uur. We plannen - zodra het weer kan - ook nog een sessie in de Bibliotheek.

Aanmelden via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043-3642411.
Zowel voor leden als niet-leden gratis