Nieuwsbericht Ondersteuning gemeente voor nieuwe initiatieven in de agrarische en leisure sector

Publicatiedatum: 24 maart 2017 11.20 uur

Bent u ondernemer in de agrarische of leisure sector met ideeën of initiatieven? Wil u iets nieuws gaan opstarten of uw onderneming aanpassen, maar loopt u tegen vragen aan zoals: hoe begin ik? Hoe zit de regelgeving in elkaar? Zijn er voorbeelden? Wie kan mij adviseren? De gemeente kan u hierbij ondersteunen via het project Buitengewoon Ondernemen in een Buitengewoon Landschap.

Buitengewoon ondernemen in een buitengewoon landschap

Doel van het project is ondernemers die vernieuwende ideeën hebben in de agrarische en leisure sector te ondersteunen. Denk hierbij aan vernieuwende initiatieven op het gebied van agrofood, professionaliseren van een bedrijfsketen, gezonde voeding, functiewijziging van vrijkomende (agrarische) gebouwen of nieuwe samenwerkingsvormen. De ondernemers hebben vaak innoverende plannen, maar ondervinden bij de uitvoering hiervan problemen. Met het project Buitengewoon ondernemen in een buitengewoon landschap willen wij deze ondernemers graag helpen bij deze uitvoering.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u ondernemer in de agrarische of leisure sector? Ziet u de uitdaging om het buitengebied nog aantrekkelijker te maken? Of wilt u meer informatie over het Project Buitengewoon ondernemen in een buitengewoon landschap? Neem dan contact op met projectleider Richard Smeets, telefoon 06-10133108 of e-mail: richardsmeets@werkbankbv.nl