Nieuwsbericht Ondernemersvereniging Sfeervol Meerssen presenteert Mission Statement

Publicatiedatum: 19 oktober 2015 13.50 uur

Op maandag 12 oktober heeft Ondernemersvereniging Sfeervol Meerssen haar nieuwe 'mission statement' overhandigd aan burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz. Dit gebeurde in aanwezigheid van wethouder Economische zaken Eugène Glimmerveen.

Ondernemersvereniging Sfeervol Meerssen biedt mission statement aan

Vlnr: Eelco Jacobs, Èmmy Kleijnen, wethouder Eugène Glimmerveen, burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz, voorzitter ondernemersvereniging Sfeervol Meerssen Rosita Peters en Edwin Smeets

Het mission statement bevat actiepunten ter versterking van Meerssen als kernwinkelgebied voor de langere en kortere termijn. Structurele samenwerking van de ondernemersvereniging - met ondernemers van binnen en buiten Meerssen én met de gemeente en andere partners - vormt daarbij een belangrijk uitgangspunt.

Mission statement ondernemersvereniging

In het mission statement benadrukt OVSM het belang van regelmatig met elkaar aan tafel zitten om Meerssen nóg aantrekkelijker te maken voor inwoners en bezoekers

Meerssen aantrekkelijker maken voor inwoners en bezoekers omliggende gemeenten

Met dit alles wil OVSM onze gemeente Meerssen als geheel en in het bijzonder het kernwinkelgebied in hartje Meerssen nóg beter op de kaart zetten. Ook wil OVSM winkelen en verblijven in Sfeervol Meerssen aantrekkelijker maken voor de eigen inwoners.

Meer weten?

Bezoek www.shoppingmeerssen.nl