Nieuwsbericht Onderhoud asfalt kruising Vliegenstraat - Kastanjelaan - Spoorstraat Bunde

Publicatiedatum: 04 oktober 2016 12.55 uur

De gemeente Meerssen vervangt op donderdag13 oktober 2016 het asfalt van de kruising Vliegenstraat-Kastanjelaan-Spoorstraat in Bunde. De werkzaamheden duren van 07.00-19.00 uur en worden uitgevoerd door Van de Kreeke Wegenbouw.

Afsluiting wegen

Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren, is het noodzakelijk een aantal verkeersmaatregelen te nemen. De kruising Vliegenstraat-Kastanjelaan-Spoorstraat is op donderdag 13 oktober van 7.00 tot ca. 19.00 uur afgesloten voor alle verkeer.

Tijdelijke parkeerverboden Roggeveldstraat & Spoorstraat

Om busdiensten en verkeer goed te laten doorstromen, geldt tijdens de werkzaamheden een tijdelijk parkeerverbod in de Roggeveldstraat (aan beide zijden) en de Spoorstraat (vanaf Stationstraatje tot aan huisnummer 23 aan de woningzijde).

Omleiding

Het verkeer van en naar Bunde wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via Fregatweg, Meerssenhovenweg, Maastrichterlaan en Pletsstraat en via de Kloosterweg, Prins Bernardlaan, Kloosterberg en Roggeveldstraat. De omleidingsroutes worden aangegeven met borden.

Verkeersregelaars regelen ter plekke het verkeer. We vragen u vriendelijk de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen en de omgeving vrij te houden van verkeer.

Busdiensten

De bussen van Veolia kunnen niet over de kruising Vliegenstraat-Kastanjelaan-Spoorstraat. De lijnbussen rijden deze dag via de Roggeveldstraat en het Stationsstraatje. Bushaltes die vervallen of worden verplaatst worden ter plekke aangegeven door Veolia.

Weersafhankelijk

De duur van de werkzaamheden is afhankelijk van o.a. het verkeer en het weer.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl.