Nieuwsbericht Officiële eerste steenlegging Kindcentrum de Wereldster

Publicatiedatum: 15 maart 2018 16.15 uur

De bouw van Kindcentrum Meerssen vordert gestaag. Het gebouw begint al behoorlijk vorm te krijgen. Er moest echter nog altijd een officiële eerste steen worden gelegd. En dat is nu gebeurd: op donderdag 15 maart 2018 legde wethouder Berry van Rijswijk samen met uitvoerder Patrick van bouwbedrijf Pellikaan de eerste steen van het Kindcentrum Meerssen. En het is niet zómaar een steen, maar een steen met de bijzondere boodschap: 'De wereld van morgen begint vandaag. De plaatsing gebeurde onder toeziend oog van de kinderen van groep 2 van basisschool de Gansbeek en groep 7 van basisschool Op 't Hwagveld en vertegenwoordigers van de kindpartners.

Eerste steen

De jarige Isabella mocht een handje meehelpen (foto: Karel Curvers, Meer Vandaag)

Wethouder Berry van Rijswijk: "Kindcentrum De Wereldster wordt een plek waar jong en oud straks samenkomen. Waar kinderen zich ontwikkelen tot krachtige wereldburgers. De wereld van morgen begint hier. Ook volwassenen kunnen hier ontspannen in de bieb en kennis blijven opdoen. Kortom: een centrum voor jong en oud!"

Eerste steen Kindcentrum

Wethouder Berry van Rijswijk en uitvoerder Patrick plaatsen de steen met de tekst 'De wereld van morgen begint vandaag.'

Ongetitelde afbeelding, 16-03-2018 11:34:11

Uitvoerder Patrick (Pellikaan), Bert Nelissen (schoolbestuur Innovo), directrice Christa Somers, wethouder Berry van Rijswijk en Isabella (foto: Karel Curvers, Meer Vandaag)