Nieuwsbericht NLDoet bij Vlindertuin Meerssen

Gepubliceerd op: 04 maart 2020 10:30

Vlindertuin NLDoet 2020
Net zoals vorig jaar neemt de Vlindertuin Meerssen deel aan NLDoet op zaterdag 14 maart. Deze actie waarbij duizenden vrijwilligers in Nederland de handen uit de mouwen steken zet het vrijwilligerswerk in de spotlight. Vlindertuin Meerssen start om 10.
00 uur en gaat tot ongeveer 16.00 uur door. Iedereen is welkom om te komen helpen en Vlindertuin Meerssen zorgt voor de lunch!

Wat moet er gebeuren?

Bij de Vlindertuin Meerssen wordt iedere vrijdag gewerkt door een groep vrijwilligers. Voor hen is momenteel geen goede schuilgelegenheid bij regen. Ook is er geen watervoorziening in de zomer. Vlindertuin Meerssen wil deze twee zaken combineren door een schuilhut te bouwen die afwatert op twee 1000 liter regentonnen. Naast de schuilgelegenheid gaan ze tevens een van de bloemenheuvels upgraden. Dit doen ze door ze aan te planten met bloeiende planten en opnieuw in te zaaien. Als u zelf zorgt voor kleding die vies mag worden, zorgt Vlindertuin Meerssen voor de rest!

Aanmelden

U vindt een verdere omschrijving van deze en andere klussen in de gemeente Meerssen op de website van NLDoet. Graag even aanmelden zodat Vlindertuin Meerssen weet met hoeveel lunches ze rekening moeten houden. De helpende handjes worden tevens beloond met een bon voor een boeket bloemen en de Gamma!

Wilt u op de hoogte blijven van de Vlindertuin Meerssen? Volg dan de Facebookpagina www.facebook.com/vlindertuinmeerssen of kijk op de website www.thebutterflyhouse.nl.