Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht NLDoet! U ook?

Gepubliceerd op: 13 maart 2019 13:25

NLDoet
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 is het weer tijd voor NLdoet: de jaarlijkse vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. Tijdens NLDoet steken organisaties samen met duizenden vrijwilligers de handen uit de mouwen om allerlei klussen te klaren.

Het college van B&W van de gemeente Meerssen steunt NLDoet en attendeert al haar medewerkers, de gemeenteraad en haar inwoners op dit mooie initiatief. Van het opknappen van een gebouw, groot onderhoud van een tuin en het repareren van speelgoed tot een gezellige middag voor ouderen. Tijdens NLDoet laten we zien dat samenwerking belangrijk is in onze gemeente. Wethouder Marly Heusschen sluit namens het college op vrijdag 15 maart aan bij de diverse vrijwilligerswerkzaamheden in Speeltuin Meerssen-West.

Goed voorbeeld doet volgen

In de gemeente Meerssen hebben al diverse organisaties hun klussen aangemeld. Zo worden er in de Vlindertuin extra planten aangeplant. Organiseert Scouting Bunde een klusdag waarbij ze het gebouw en het buitenterrein willen opknappen. De tuin van het Thomashuis Bunde wordt opgeknapt en ook de ligweide van Zwembad wordt aangepakt en bladervrij gemaakt. Genoeg te doen, genoeg te helpen.

NLDoet bij u in de buurt

Wilt u weten wat er bij u in de buurt te doen is tijdens NLDoet? Kijk dan opĀ www.nldoet.nl en vul uw postcode in. Er is altijd wel een leuke klus in uw omgeving.

Het College van B&W wenst alle deelnemers een mooie NLDoet 2019!