Nieuwsbericht Nieuwsbrief Kindcentrum Meerssen nr 5

Publicatiedatum: 23 november 2017 11.00 uur

Nieuwsbrief Kindcentrum Meerssen nr 5
Meerssen krijgt een nieuw Kindcentrum. Het nieuwe centrum wordt op dit moment gebouwd aan de Pastoor Dom. Hexstraat bij het gebouw van de huidige basisschool. De bestaande locatie zal worden uitgebreid met een gedeelte nieuwbouw op het naastgelegen terrein (tussen de school en gemeenschapshuis de Stip). Het Kindcentrum biedt straks onderdak aan beide basisscholen (fusieschool De Gansbeek en Op 't Hwagveld), de peuteropvang en buitenschoolse opvang. Daarnaast komt er ook een volwaardige openbare bibliotheek in het pand. Naar verwachting wordt het Kindcentrum in het voorjaar 2018 opgeleverd. Het nieuwe Kindcentrum krijgt de naam De Wereldster. De bibliotheek gaat werken onder haar eigen naam Bibliotheek Meerssen.

Nieuwsbrief nummer 5

Door middel van een speciale nieuwsbrief worden ouders/verzorgers van de schoolkinderen, omwonenden en andere belangstellenden regelmatig geïnformeerd over de stand van zaken en het laatste nieuws over het Kindcentrum. Vandaag verschijnt de vijfde nieuwsbrief. Hierin o.a. informatie over de stand van zaken van de bouw, het team van Kindcentrum de Wereldster, het vlogteam, een doorkijkje naar het nieuwe interieur en een bijdrage van de openbare bibliotheek.

Download hier Nieuwsbrief Kindcentrum Meerssen, nummer 5

Ouders/verzorgers ontvangen de nieuwsbrief via de scholen. Omwonenden ontvangen een papieren versie in de brievenbus. Voor belangstellenden wordt de nieuwsbrief ook nog verspreid via de gemeentelijke website en de gemeentelijke e-nieuwsbrief Sfeervol Meerssen. Wilt u liever en papieren exemplaar? Deze zijn o.a. verkrijgbaar in het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), Markt 50 in Meerssen.

Nieuwsbericht - Bezoek aan bouwterrein Kindcentrum Meerssen