Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Nieuws van Buitengoed Geul & Maas

Gepubliceerd op: 28 november 2018 12:40

Buitengoed Geul en Maas logo
Wist u dat kasteel Borgharen onlangs is uitverkozen tot het meest inspirerende monument van Limburg? Heeft u al gehoord van Dear Hunter en wat zij doen in de Tuinen van Maastricht? En wilt u meer weten over de realisatie van dorpswijngaard "Halte St. Gerlach"? U leest het allemaal in de Nieuwsbrief van Buitengoed Geul & Maas.

Wat is Buitengoed Geul & Maas?

Buitengoed Geul & Maas is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Maastricht, Meerssen, Valkenburg aan de Geul en de Provincie Limburg. Samen met bewoners, gebruikers en ondernemers werken zij aan het behoud, beheer en de ontwikkeling van het Buitengoed. Door verbindingen te leggen tussen initiatieven, de cultuurhistorische waarden en het landschap te herstellen en zichtbaar en beleefbaar te maken, maken ze van Buitengoed Geul & Maas een groene en aantrekkelijke omgeving voor bezoekers en bewoners!

Ook de Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in dit mooie gebied? Abonneer u dan op de Nieuwsbrief. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: cgc.macheels@buitengoedgeulmaas.nl. Cindy Macheels is Programmamedewerker Buitengoed Geul & Maas.