Gemeente Meerssen | Nieuws van Bibliotheek Meerssen

Nieuwsbericht Nieuws van Bibliotheek Meerssen

Gepubliceerd op: 25 november 2022 10:25

Dansworkshop
Gratis dansworkshop 12+jr

Samen met dansschool Moving Motions Manouk biedt Bibliotheek Meerssen nog één dansworkshops aan voor jongeren van 12 jaar en ouder. Tijdens de dansworkshop komen er twee dansstijlen aan bod, hiphop en modern. Van iedere stijl leer je een korte dans op de leukste popmuziek van dit moment.

Wanneer: zaterdag 26 nov (12+jr) van 10.30-11.30 uur.
Verzamelen: in de bibliotheek.
Aanmelden via www.bibliotheekmeerssen.nl. Gratis voor iedereen!

Kerstvoorlezen
Kerstvoorlezen met muziek voor senioren

Op maandag 12 december verzorgt de bibliotheek weer een gezellig kerstvoorleesmoment met muziek voor senioren. Het voorlezen van een mooi verhaal geeft ontspanning en is vaak een aanleiding om met elkaar te praten of herinneringen op te halen. Voel je van harte welkom om aan te schuiven in ons leescafé, wij zorgen voor koffie en kerstgebak! Vergeet je niet aan te melden (via 043-3642411 of info@bibliotheekmeerssen.nl), want vol is vol.

Wanneer: maandag 12 december van 14.30-16.00 uur.
Waar: in de bibliotheek.
Entree: gratis, ook voor niet-leden.

Cadeaubon
Duurzame cadeautip
Geef een bibliotheekbon cadeau!

Op zoek naar een origineel en duurzaam cadeau? Geef de bibliotheek cadeau! Met de bibliotheekbon geef je een jaar lang ontspanning, inspiratie en verdieping. De ontvanger krijgt met dit cadeau toegang tot twee miljoen boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften...te veel voor woorden. Al vanaf € 14,50 (65+) / € 24,50 (18+) kun je een bibliotheekbon kopen. Jeugd tot 18 jaar kan gratis lid worden. Kom gerust langs!