Gemeente Meerssen | Nieuws van Bibliotheek Meerssen

Nieuwsbericht Nieuws van Bibliotheek Meerssen

Gepubliceerd op: 02 september 2021 16:20

KINDERVOORSTELLING 'Circus op stelten'

Op zaterdag 4 september sluiten we de zomervakantie af met een gratis kindervoorstelling 'Circus op stelten' voor kinderen van 3 t/m 8 jaar.

Kom je ook?

Kevin 'De Verhalenverteller' vertelt het verhaal over Meneer de Olifant en Mevrouw de Muis. Meneer de Olifant werkt als circusolifant in het circus, maar is hier helemaal niet blij mee. Hij wilt helemaal geen circusolifant zijn, maar een echt circusartiest. Zal het Meneer de Olifant lukken een echt circusartiest te worden? Een interactieve voorstelling over dat iedereen wel ergens goed in is, met o.a. liedjes en circusacts.

Wanneer: za 4 sept om 11.00-12.00 uur. Waar: onder het afdak bij de Bibliotheek. Gratis voor alle kinderen (ook niet-leden). Vooraf aanmelden via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043 364 24 11.

KOFFIETIJD | Wekelijks koffiemoment | Start ma 6 sept | Gratis

Vanaf maandagmiddag 6 september starten we met een wekelijks koffiemoment in het leescafé van de Bibliotheek. Gastvrouw Annemie staat van 14.00 tot 16.00 uur voor iedereen klaar met een kopje koffie of thee, met natuurlijk iets lekkers erbij. Een moment van ontspanning, een praatje, ontmoeting of bijvoorbeeld met de krant of een tijdschrift. Iedereen is welkom, ook niet-leden!
Je hoeft je niet aan te melden. Wij zorgen voor gratis koffie en thee.

Bibliotheek
Kom gezellig in onze Bibliotheek naar dit sociaal moment op maandagmiddag. We zitten in het leescafé op de begane grond. Kranten, tijdschriften en boeken zijn beschikbaar. 

Wanneer: elke maandag van 14.00-16.00 uur. Vrije inloop voor iedereen. Gratis.