Gemeente Meerssen | Nieuws van Bibliotheek Meerssen

Nieuwsbericht Nieuws van Bibliotheek Meerssen

Gepubliceerd op: 17 februari 2022 13:55

Bieb
GRATIS DIGICAFÉ | Voor alle digitale vragen!

Heb je ook wel eens ruzie met je computer of tablet? Lukt het niet om e-books of luisterboeken te lenen? Hapert je e-mail? Of heb je gewoon een vraag over Word of Facebook. Je bent welkom in het wekelijks Digicafé op donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur in onze Bibliotheek. Samen met jou zoeken we naar een antwoord.

Voor alle vragen over je computer en laptop, e-reader, telefoon, tablet en iPad. Maar ook voor het gebruik van e-books en luisterboeken via de online Bibliotheek of de TijdschriftenBieb. Of wil je meer weten over sociale media? Kom naar het Digicafé, daar worden je vragen beantwoord en zoeken we samen naar een oplossing. Zowel voor leden als niet-leden en alleen op afspraak.

Neem, indien mogelijk, jouw eigen laptop, tablet, e-reader of smartphone mee. Vergeet niet je wachtwoord(en).

Wanneer: elke donderdag van 10.00-12.00 uur. Waar: Bibliotheek Meerssen. Gratis!

Aanmelden via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043-3642411.

Bieb vacature
Vacature Voorleesconsulent MBO+ (12u)

Bibliotheek Meerssen is op zoek naar een voorleesconsulent op mbo+ niveau voor 12 uur per week. De voorleesconsulent is de vertegenwoordiger van de Bibliotheek binnen de peuterspeelzaal en de kinderopvang. De voorleesconsulent organiseert in de peuterspeelzaal/kinderopvang de uitvoering van lees- en taalbevorderende activiteiten. De functie maakt onderdeel uit van het programma leesbevordering.

Interesse? Kijk op www.bibliotheekmeerssen.nl voor de volledige vacaturetekst. De selectiegesprekken vinden plaats op woensdagochtend 2 maart 2022 bij Bibliotheek Meerssen.

Reageren, middels CV en bijbehorende motivatiebrief, kan vóór 22 februari 2022 naar Harriët Plantinga, manager Bibliotheek, h.plantinga@bibliotheekmeerssen.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Ellen Timmermans via 043-3652527, voor overige vragen bij Harriët Plantinga via 06-21652772.