Nieuwsbericht Nieuwe website toerisme Meerssen zoekt ondernemers!

Publicatiedatum: 25 april 2018 13.50 uur

Wesbite toerisme meerssen
De kernen van de gemeente Meerssen hebben toeristen veel te bieden op het gebied van rust en ruimte, natuur, kunst en cultuur, evenementen, monumenten en fiets- en wandelmogelijkheden. Daarnaast wordt het stimuleren van toerisme gezien als een belangrijk speerpunt binnen het economisch beleid.

Website Toerisme Meerssen

Om al het moois van Meerssen aantrekkelijk te presenteren ontwikkelt de gemeente Meerssen in samenwerking met  de VVV Zuid-Limburg een toeristische website over Meerssen. Om een indruk te krijgen van de vormgeving van de website kunt u een kijkje nemen op de toeristische website van Gulpen-Wittem, kijk op www.ontdekgulpenwittem.nl voor nadere informatie.

Vermelding op website toerisme Meerssen

Naast bezienswaardigheden, cultureel erfgoed en natuur  worden ook de overnachtingsmogelijkheden en de thema's 'Eten & drinken' en 'Te doen' op de site vermeld. Bent u houder van een toeristische verblijfsaccommodatie, horeca-ondernemer of zijn uw bedrijfsmatige activiteiten aantrekkelijk voor toeristen (denk hierbij aan paardrijden, funshoppen, kunst en recreatie)? Dan is het mogelijk om gratis op de website vermeld te worden.

Bent u hierin geïnteresseerd? Stuur dan vóór 5 mei aanstaande uw e-mailadres naar Nicole Schurgers (nicole.schurgers@vvvzuidlimburg.nl) en u ontvangt digitaal de formulieren waarmee u de benodigde informatie kunt aanleveren.

Voor nadere informatie of vragen kunt u contact opnemen met Nicole Schurgers, regiomanager Valkenburg-Meerssen van de VVV Zuid-Limburg, telefoon: +31 43 6098509 of e-mail: nicole.schurgers@vvvzuidlimburg.nl.

Privacybeleid

Gemeente Meerssen hecht er aan om zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens van burgers, medewerkers en (keten)partners. Om redenen van privacy is gekozen voor deze algemene oproep in plaats van een directe benadering per brief of per mail.