Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Nieuwe folders met wandelroutes gratis verkrijgbaar

Gepubliceerd op: 31 juli 2019 09:55

nieuwe wandelroutes
Een belangrijk onderdeel voor het promoten van Meerssen als toeristisch aantrekkelijke plek is het 'in de etalage zetten' van Meerssens rijkdom aan natuur en cultureel erfgoed. Met genoegen presenteert de gemeente Meerssen daarom nieuwe folders met wandelroutes in Bunde, Geulle en Ulestraten. Via onderstaande links kunt u de digitale versies downloaden.

Papieren versie

De wandelroutes in Meerssen zijn online zichtbaar en te downloaden. Desondanks is er veel vraag naar papieren foldermateriaal. Dit merkt ook het Visit Zuid-Limburg Servicepunt Meerssen en de toeristische accommodatiehouders. De folders zijn daarom eveneens verkrijgbaar in een handzaam, papieren formaat met eigentijdse vormgeving. Deze folders kunt u gratis krijgen bij het Visit Zuid-Limburg Servicepunt in Bloemenhuis De Zonnestraal.

Nog meer routes op komst

Het nieuwe materiaal wordt nog aangevuld met een route in Meerssen (De Dellen), een kunst- en fietsroute en een wijnroute. De wijnroute is regionaal van opzet en wordt ontwikkeld door Visit Zuid-Limburg in samenwerking met de betrokken gemeenten waaronder Meerssen.

 

Download hier de route Bunderbos.
Download hier de route Ulestraten.
Download hier de route Geulle.