Nieuwsbericht Nieuw geschiedenisboek van Meerssen gaat er komen!

Publicatiedatum: 22 december 2016 08.00 uur

Geschienisboek
In 2017 verschijnt het nieuwe geschiedenisboek van Meerssen: 'In de armen van Maas, Geul en Watervalderbeek'. Dit besloot het college van Burgemeester en Wethouder op dinsdag 20 december 2016. Er zijn de afgelopen maanden bijna 500 voorinschrijvingen binnengekomen. Een mooi resultaat en voldoende aanmeldingen om het boek te laten drukken. Verschijning is naar verwachting in het voorjaar 2017.

Wethouder Cultuur Berry van Rijswijk: "Ik ben erg blij dat zo veel mensen uit Meerssen én van daarbuiten interesse hebben getoond voor het nieuwe boek over de rijke geschiedenis van Meerssen. Daarom het is het de goede keuze om het boek nu uit te geven."

Interessant voor een groot publiek

Het nieuwe geschiedenisboek is geschreven door historicus Frank Hovens en presenteert op een populaire én wetenschappelijk verantwoorde wijze de actuele historische kennis over de gemeente Meerssen. Het boek is rijk geïllustreerd, plaatst de geschiedenis van Meerssen in een brede context en is interessant voor een groot publiek.

Wil u alsnog intekenen?

Dat kan! Stuur dan even een e-mailtje aan info@meerssen.nl met als onderwerp 'Geschiedenisboek Meerssen'. Vermeld hierin uw naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. De verkoopprijs van het boek is dan niet € 45,- maar € 39,50. Naamsvermelding in het boek is helaas niet meer mogelijk.

Heeft u al ingetekend? Wij houden u op de hoogte van de verdere voortgang.