Nieuwsbericht Natuur en cultuur proeven tijdens de Beleefweek Zuid-Limburg

Publicatiedatum: 06 september 2017 11.30 uur

Beleefweek
In de week van zaterdag 16 tot en met zondag 24 september 2017 vindt de Beleefweek Zuid-Limburg plaats. Tijdens deze week worden in heel Zuid-Limburg meer dan 40 aantrekkelijke activiteiten georganiseerd in het Nationaal Landschap Zuid-Limburg voor jong en oud. Van wandelen en fietsen met een historisch, cultureel of culinair tintje, tot een bezoek aan een streekproductenmarkt, toneelvoorstelling en verschillende grotten en mijnen.

Samenwerken en verwonderen

De Beleefweek is een initiatief van Nationaal Landschap Zuid-Limburg en wordt bewoners en toeristen aangeboden door Provincie Limburg, IVN, VVV Zuid-Limburg en de gastheren en -vrouwen en gemeenten in het nationaal landschap. Met de Beleefweek willen de initiatiefnemers laten zien hoe bijzonder en rijk aan verborgen pareltjes Nationaal Landschap Zuid-Limburg is. Verschillende sectoren in het gebied werken samen, zodat inwoners en toeristen zich negen dagen kunnen verwonderen over het gebied waarin men woont, werkt of waar men op bezoek is!

Wat is er te doen?

Inwoners of bezoekers van de streek die (hernieuwd) kennis willen maken met al het moois dat het Nationaal Landschap Zuid-Limburg te bieden heeft, kunnen terecht op hun website. Hier staat een overzicht van alle activiteiten en kunnen tickets  geboekt worden. Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten kan ook via Facebook.