Gemeente Meerssen | Muzikale samensmelting - leerlingen basisschool Ondersteboven en Harmonie St. Caecilia Geulle schitteren tijdens uniek concert

Nieuwsbericht Muzikale samensmelting - leerlingen basisschool Ondersteboven en Harmonie St. Caecilia Geulle schitteren tijdens uniek concert

Gepubliceerd op: 11 december 2023 16:40

harmonie en ondersteboven Geulle
Een betoverende avond vol jeugdig enthousiasme en harmonieuze klanken vond plaats op 7 december, toen jong talent van basisschool Ondersteboven uit Geulle samenkwam met de ervaren vakmensen van Harmonie St. Cecilia Geulle. Wethouder Louk Bongarts verkondigde: "Als je jeugdig enthousiasme, jong talent en ervaring samenbrengt, mag je vuurwerk verwachten!

En zo was het ook! De zaal was gevuld met ouders, broertjes, zusjes en opa's en oma's die kwamen genieten van een uniek concert. Dit bijzondere project, mogelijk gemaakt door de financiële steun van de Harmonie en de Bond van Limburgse Muziekgezelschappen, bracht gedurende 12 weken leerlingen uit groepen 5 en 6 in aanraking met de kunst van de klarinet en de trompet.

Wethouder Louk Bongarts nodigde ouders alvast uit om volgend jaar opnieuw te komen genieten van een prachtig kerstconcert, waarbij de leerlingen als volwaardige leden van de Harmonie zullen schitteren. Dit bijzondere initiatief heeft niet alleen bijgedragen aan de muzikale ontwikkeling van de leerlingen, maar ook aan het versterken van de band tussen de school en de Harmonie.