Gemeente Meerssen | Militaire oefeningen in de gemeente Meerssen

Nieuwsbericht Militaire oefeningen in de gemeente Meerssen

Gepubliceerd op: 19 oktober 2022 09:00

Militaire oefening
Van 1 tot en met 3 november wordt een oefening gehouden in het kader van training voor militairen van de Koninklijke Landmacht. Praktisch gezien houdt dit in dat de militairen een oefening houden waarbij zij een aantal objecten en terreindelen doorzoeken op aanwezigheid van springstoffen en doorgaanbaarheid voor eigen eenheden. Men zal hierbij het doorgaand verkeer niet hinderen.

Van 31 oktober t/m 4 november wordt ook een oefening gehouden in het kader van training voor militairen van de Koninklijke Landmacht. Praktisch gezien houdt deze oefening in dat de militairen te voet zullen verplaatsen overdag en 's nachts. Men zal hierbij het doorgaand verkeer niet hinderen.

Melden

Indien er door de oefening schade is ontstaan dan kunt u dit onder vermelding van de militaire eenheid zoals kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade etc. melden aan:

Sectie Claims Ministerie van Defensie
Postbus 90004
3509 AA Utrecht
Teinr.: 030-2180420
Email: JDVclaims@mindef.nl

Voor algemene klachten waarbij geen sprake is van schade, kunt u contact opnemen met: Sectie Communicatie van 13 Lichte Brigade. Dit kan via mail: Communicatie.13LTBRIG@mindef.nl