Nieuwsbericht Met korting zwemmen bij Polfermolen: overhandiging eerste zwemabonnement

Publicatiedatum: 15 december 2016 09.30 uur

Vanaf 1 januari 2017 kunnen alle inwoners van de gemeente Meerssen met korting zwemmen bij zwembad de Polfermolen in Valkenburg a/d Geul. Wethouder Berry van Rijswijk ontving op woensdag 14 december symbolisch het eerste zwemabonnement uit handen van de directeur van de Polfermolen Wim Dupont.

Eerste zwemabonnement polfermolen

Foto: Karel Curvers, www.meervandaag.nl

Korting

De tarieven voor inwoners van de gemeente Meerssen zijn vanaf 1-1-2017 als volgt:

  • 10 badenkaart 65+/jeugd: € 35,- (in plaats van € 40,50)
  • 10 badenkaart volwassenen: € 40, -  (in plaats van € 45,-)
  • 25 badenkaart 65+/jeugd: € 75,-  (in plaats van € 98.45)
  • 25 badenkaart volwassenen : € 85,-  (in plaats van € 109.40)

Uw voordeel kan oplopen tot 30%. De korting geldt alleen voor de badenkaarten en niet voor losse kaartjes. Ter vergelijking: een los kaartje kost € 4,50 (65+/jeugd) en € 5,- (volwassenen).

Geldigheid:
Een 10 badenkaart is een half jaar geldig.
Een 25 badenkaart is een jaar geldig.

Proef

Voor de proef is een maximumbedrag van € 5.000,- beschikbaar. Op = op. De proef geldt vooralsnog voor 2017. Aangeschafte badenkaarten behouden uiteraard wel hun geldigheid na 1 januari 2018. Aan het einde van de proef vindt een evaluatie plaats.

Hoe gaat het in z'n werk?

Als inwoners van de gemeente Meerssen meldt u zich met een legitimatiebewijs bij de receptie van de Polfermolen en schrijft zich in. De openingstijden van Zwembad de Polfermolen treft u aan op: www.polfermolen.org. Tegen betaling van € 5,- krijgt u een ledenpasje. Dit pasje kunt u tegen betaling laten 'opwaarderen' met het gewenste aantal badenkaarten. Is de kaart leeg? Dan kunt u deze opnieuw tegen betaling opwaarderen. U kunt uiteraard ook eerst een keer uitproberen met een los kaartje, zonder direct een badenkaart te kopen. Let op: op een los kaartje krijgt u géén korting.

Parkeren

Rond zwembad de Polfermolen zijn voldoende parkeerplaatsen. Hier geldt betaald parkeren. Gebruikers van de Polfermolen kunnen voor € 50,- per jaar een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Valkenburg a/d Geul. Hiermee kunt u het hele jaar op de parkeerplaats parkeren. U kunt tot drie verschillende kentekens op de kaart laten zetten, waardoor carpoolen goed mogelijk is. U kunt natuurlijk ook met de trein (tot 4 x per uur) van Meerssen naar Valkenburg reizen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de website van de Polfermolen raadplegen: www.polfermolen.org.