Nieuwsbericht Met korting zwemmen bij de Polfermolen

Publicatiedatum: 13 april 2017 10.15 uur

Polfermolen
Sinds 1 januari 2017 kunnen alle inwoners van de gemeente Meerssen met korting zwemmen bij zwembad de Polfermolen in Valkenburg a/d Geul. De tarieven voor inwoners van de gemeente Meerssen zijn vanaf 1-1-2017 als volgt:

  • 10 badenkaart 65+/jeugd : € 35,- (in plaats van € 40,50)
  • 10 badenkaart volwassenen : € 40, -  (in plaats van € 45,-)
  • 25 badenkaart 65+/jeugd : € 75,-  (in plaats van € 98.45)
  • 25 badenkaart volwassenen : € 85,-  (in plaats van € 109.40)

Uw voordeel kan oplopen tot 30%. De korting geldt alleen voor de badenkaarten en niet voor losse kaartjes. Ter vergelijking: een los kaartje kost € 4,50 (65+/jeugd) en € 5,- (volwassenen).

Geldigheid:
Een 10 badenkaart is een half jaar geldig.
Een 25 badenkaart is een jaar geldig.

Vooralsnog tijdelijke actie

De actie geldt vooralsnog voor 2017. Aangeschafte badenkaarten behouden uiteraard wel hun geldigheid na 1 januari 2018. Tussentijdens zullen we de actie evalueren. Als de actie succesvol is, wordt de proef verlengd.

Hoe gaat het in z'n werk?

Als inwoners van de gemeente Meerssen meldt u zich met een legitimatiebewijs bij de receptie van de Polfermolen en schrijft zich in. De openingstijden van Zwembad de Polfermolen treft u aan op: www.polfermolen.org. Tegen betaling van € 5,- krijgt u een ledenpasje. Dit pasje kunt u tegen betaling laten 'opwaarderen' met het gewenste aantal badenkaarten. Is de kaart leeg? Dan kunt u deze opnieuw tegen betaling opwaarderen. U kunt uiteraard ook eerst een keer uitproberen met een los kaartje, zonder direct een badenkaart te kopen.

Parkeren

Rond zwembad de Polfermolen zijn voldoende parkeerplaatsen. Hier geldt betaald parkeren. Gebruikers van de Polfermolen kunnen voor €50,- per jaar een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Valkenburg a/d Geul. Hiermee kunt u het hele jaar op de parkeerplaats parkeren. U kunt tot drie verschillende kentekens op de kaart laten zetten, waardoor carpoolen goed mogelijk is. U kunt natuurlijk ook met de trein (tot 4 x per uur) van Meerssen naar Valkenburg reizen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de website van de Polfermolen raadplegen: www.polfermolen.org