Nieuwsbericht Meldingen / klachten na hevige onweersbuien

Publicatiedatum: 22 mei 2018 15.25 uur

Op dinsdagmiddag 22 mei werd de gemeente Meerssen getroffen door een hevige regen-, hagel- en onweerbuien. Als gevolg hiervan ontstond wateroverlast in delen van Meerssen. De medewerkers Openbare Werken zijn op dit moment met man en macht bezig de openbare ruimte te controleren. Ze zorgen ervoor dat wegen weer begaanbaar worden en wateroverlast in de openbare ruimte wordt verholpen.

Verkeer blijf svp uit het centrum

De Gasthuisstraat en Stationstraat in Meerssen-centrum zijn afgesloten voor verkeer. Verkeer dringend verzocht ook de rest van het centrum van Meerssen te mijden ivm water en modder in de straten.

Meldingen wateroverlast openbare ruimte

Voor meldingen over wateroverlast in de openbare ruimte, omgevallen bomen, afgebroken takken, modderoverlast etc kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum: telefoon 14 043

U kunt uw melding ook mailen naar: info@meerssen.nl

Let op: omdat er op dit moment veel meldingen binnenkomen is het mogelijk dat u langer moet wachten. Wij vragen uw begrip hiervoor. We proberen u zo spoedig mogelijk te woord te staan.

Wateroverlast bij particuliere woningen en eigendommen

U kunt ook de brandweer bellen. Echter: de brandweer concentreert zich nu in eerste instantie ook op de veiligheid (bijv. elektriciteit).

Meer informatie

Bij acuut gevaar / spoed: bel 1-1-2.
In niet-acute gevallen: bel 088-0619200

Schademeldingen aan uw eigendommen

Voor schademeldingen aan uw eigendommen moet u contact op te nemen met uw eigen verzekeringsmaatschappij.