Nieuwsbericht Meld u aan voor de Samen-Doen! Vrijwilligersdag op 10 juni 2017

Publicatiedatum: 08 mei 2017 16.25 uur

Logo Samen-Doen! Vrijwilligersdag Meerssen
Op zaterdag 10 juni 2017 gaan in Meerssen de poorten van het gemeentehuis open voor (aspirant) vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en mantelzorgers. Ontdek de vele facetten van het vrijwilligerswerk van nu en de toekomst en ervaar het samenwerken aan toekomstbestendige en krachtige vrijwilligers(organisaties) in Meerssen. Tijdens deze dag staan vier begrippen centraal: ontmoeting, verbinding, inspiratie en waardering!

Programma

We verwelkomen u graag vanaf 11.30 uur op het sfeervolle binnenplein en in het bestuurscentrum van Meerssen. Joost van Alkemade van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) zal hier een inspirerende inleiding verzorgen. Daarna kunt u tot 18 uur alle facetten van het vrijwilligerswerk ontdekken.

Ontmoet en maak verbinding met een collega-vrijwilligers/mantelzorgers, laat u informeren op de informatiemarkt, neem deel aan een interessante speeddate over bijvoorbeeld toekomstig vrijwilligerswerk, vrijwilligers/mantelzorgers ondersteuning, financiën en fondsen, gezonde drankjes, de vrijwilligersverzekering en (evenementen) vergunningen.  En laat u tussen 14.00 en 16.00 uur inspireren tijdens uiteenlopende workshops!

Na een drankje en een hapje van de barbecue als uiting van waardering voor het vrijwilligerswerk sluiten we omstreeks 18.00 uur de dag gezamenlijk af.

Aanmelden

Wilt u erbij zijn op zaterdag 10 juni? U kunt zich aanmelden via communicatie@meerssen.nl

Vrijwilligersprijzen

Tijdens de Samen-Doen! Vrijwilligersdag reiken we ook vrijwilligersprijzen uit voor dé vrijwilligersorganisatie (1), dé vrijwilliger (2) en dé jeugdige vrijwilliger (3) van Meerssen 2017. Kent u iemand of een vereniging die een van deze prijzen verdient? Meld deze dan uiterlijk 19 mei aan via communicatie@meerssen.nl. Geef in uw e-mail aan:

  • de naam en contactgegevens van de vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie die deze prijs volgens u verdient;
  • voor welke prijs u diegene wilt aanmelden (1, 2 of 3);
  • waarom deze persoon of organisatie volgens u de prijs verdient (goede onderbouwing);
  • de contactgegevens van degene die we kunnen benaderen als de prijs op uw aanmelding is gevallen.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.meerssen.nl (Zorg & Welzijn -> Samen-Doen! Vrijwilligersdag). Hier vindt u ook een overzicht van de workshops die plaatsvinden tijdens de vrijwilligersdag. Of bezoek de facebookpagina Samen-Doen! Vrijwilligersdag Meerssen.

U kunt ook contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC) via telefoon 14 043 of stuur een e-mail aan info@meerssen.nl