Nieuwsbericht Meerssen in dialoog: Leer dorpsgenoten kennen op 9 november

Publicatiedatum: 13 september 2016 08.40 uur

De Stichting Meerssen in Dialoog viert op woensdag  9 november voor de zesde keer De Dag van de Dialoog in Meerssen. Wij nodigen u van harte uit hier aan deel te nemen! Deelname is gratis.

Meerssen in dialoog

Tijdens de Dag van de Dialoog worden door en voor particuliere inwoners van de gemeente Meerssen gesprekken georganiseerd met 6-8 deelnemers per tafel. Deelnemers luisteren naar elkaars ervaringen. Iedereen krijgt de ruimte om zijn eigen ervaring te vertellen. Hierdoor worden onbekenden bekenden van elkaar.

Meedoen?

U kunt op allerlei manieren meedoen. Als deelnemer aan het gesprek, als gespreksbegeleider of als tafelorganisator. Op 9 november 2016 zijn er verschillende mogelijkheden, u kiest zelf het tijdstip dat bij u past.

Meer weten?

Voor belangstellenden geeft de Stichting Meerssen in Dialoog op woensdagavond 5 oktober a.s. van 19.30 -22.00 uur  in Ontmoet Anna vrijblijvend uitleg over doel en opzet van De Dag van de Dialoog.

Dialoogtraining voor gespreksbegeleiders op woensdag 19 oktober

Heeft u interesse in het begeleiden van dialogen? De Stichting biedt u ter voorbereiding een dialoogtraining aan op woensdag 19 oktober a.s. van 19.30-22.00 uur in Ontmoet Anna. Verdere informatie vindt u op onze website: www.meerssenindialoog.nl. Ook kunt u zich daar aanmelden of een vraag voor ons achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Graag tot ziens!

Stichting Meerssen in Dialoog
www.meerssenindialoog.nl
welkom@meerssenindialoog.nl

~ voer het hele jaar door dialoog en vier de Dialoog in november ~

4 tot 13 november 2016
Nationale Week van de Dag van de Dialoog