Nieuwsbericht Meerssen in Dialoog - Leer collega-voorzitters kennen!

Publicatiedatum: 20 september 2016 14.30 uur

De Stichting Meerssen in Dialoog (MiD) viert op woensdag 9 november 2016 voor de zesde keer de Dag van de Dialoog in Meerssen. Dit gebeurt in het kader van de Nationale Week van de Dialoog van 4 - 13 november.

Voorzitters van een Vereniging nodigen we dit jaar speciaal uit om deel te nemen aan een dialoogtafel.

Meerssen in dialoog

Waarom voorzitters uitnodigen denkt u?

Zijn voorzitters Voortrekkers, Leiders of Aanvoerders, Verbinders of Kartrekkers? In elk geval zijn het mensen die zeer betrokken zijn bij hun vereniging en haar leden. Het lijkt ons als Stichting Meerssen in Dialoog goed dit jaar eens voorzitters twee uur de ruimte te geven ervaringen te delen met collega-voorzitters rond het thema 'voorzitten'!

Dit gaan we doen in vier stappen. Kort voorstellen. Ervaringen delen. Wensen uitspreken. En afronden: Wat word je eerste stap en wat heb je daarvoor van anderen nodig? De gesprekken duren twee uur en vinden op 9 november plaats tussen 8.00 en 20.00 uur. Tijdsblokken zijn naar wens in te vullen omdat de gesprekken aan een tafel van ongeveer 6 personen plaatsvinden. Minimaal één tafel staat bij Ontmoet Anna aan het Stationsplein 1. Ook andere locaties binnen onze gemeente behoren tot de mogelijkheden, net als voorgaande jaren.

Nieuwsgiering geworden?

Kom dan naar de informatiebijeenkomst op woensdagavond 5 oktober om 19.30 uur, locatie Ontmoet Anna op Stationsplein 1 in Meerssen. Of meld u al aan op www.meerssenindialoog.nl

Alle bijeenkomsten zijn kosteloos!

Of wil u eerst meer weten?

Meer informatie staat op www.meerssenindialoog.nl. Reageren of vragen stellen kan via welkom@meerssenindialoog.nl

Graag tot ziens!

Jos Kester
Marie-José Peters
Betsy Raassens
Alf van Gisbergen