Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Meer weten over het verduurzamen van uw huis?

Gepubliceerd op: 15 november 2019 10:45

Plus je Huis logo
Veel bewoners zijn hard op weg om hun huis zo energiezuinig mogelijk te maken. Behalve een besparing op de energierekening, wordt de woning ook een stuk comfortabeler. Maar waar begin je? En welke maatregelen leveren het meeste op? Wilt u meer weten over het verduuzamen van uw huis? Bezoek dan op 20 november 2019 de informatieavond van PlusJeHuis in de Haarderhof, Schoolstraat 8 in Maastricht. Aanvang 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur).

U bent van harte uitgenodigd bij de PlusJehuis info-avond

Tijdens de bijeenkomst wordt speciale aandacht besteed aan het isoleren van uw woning. Volta Limburg geeft uitleg over hoe u dit kunt aanpakken en de kosten die erbij komen kijken. Ook worden alle andere energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen, ventilatie en een warmtepomp, waarmee u uw woning kunt verduurzamen en uw energieverbruik kunt verlagen toegelicht.

Komt u ook? Ben er snel bij!

Meld u online aan op https://www.voltalimburg.nl/plusjehuismaastricht. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail. Indien de avond vol is ontvangt u hierover bericht.

Volta Limburg: Gratis advies en alle zorg uit handen

De gemeenten Maastricht, Meerssen en Gulpen-Wittem hebben gezocht naar een partij die kan helpen uw huis zo energiezuinig mogelijk te maken. Wij werken daarom samen met Volta Limburg B.V. Zij nemen met het energiebesparingsproject PlusJeHuis al uw zorgen uit handen.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen?

Vraag gratis online besparingsadvies www.voltalimburg.nl/plusjehuismeerssen