Gemeente Meerssen | Meer vrijwilligers voor je club/vereniging door creatief denken

Nieuwsbericht Meer vrijwilligers voor je club/vereniging door creatief denken

Gepubliceerd op: 05 februari 2021 10:55

Vrijwilligers
Heb je te weinig vrijwilligers om de club draaiende te houden? Is het een uitdaging vrijwilligers te motiveren? Hoe kom je tot een beleid waar anderen zich betrokken bij voelen? 
Neem dan deel aan het traject 'Meer vrijwilligers door creatief denken' en ga samen met andere verenigingen uit de gemeente dit voorjaar aan de slag.

Het is een creatief traject voor bestuurders en commissieleden. Niet meer doen wat je deed, maar nieuwe oplossingen bedenken om vrijwilligers te werven en te behouden. Een frisse blik op de zaak met daarmee tools hoe je dit zelf op jouw club kunt toepassen. Tijdens dit traject krijg je als verenigingen uitleg over creatief denken, hoe je dit kunt inzetten en hoe je op een andere manier leden kunt enthousiasmeren om iets voor je club te betekenen.

Door de sportservices binnen het Sportakkoord Meerssen wordt deze kosteloos aangeboden en omvat 3 (digitale) sessies van 2,5 uur.

Om duurzaamheid te vergroten vragen we per vereniging minimaal twee deelnemers. Meld je snel aan, want vol=vol! Er is op dit moment nog plek voor drie verenigingen.

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen naar info@meerssen.nl. Vermeld hierin de namen van de deelnemers en de naam van de vereniging. Toegang is op basis van aanmelding.