Gemeente Meerssen | Marsna Erepenning voor Henk Mullers uit Geulle

Nieuwsbericht Marsna Erepenning voor Henk Mullers uit Geulle

Gepubliceerd op: 05 juni 2022 13:00

Marsna Erepenning
Op zondag 5 juni 2022 reikte burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz een Marsna Erepenning van Verdiensten der Gemeente Meerssen uit aan de heer Henk Mullers uit Geulle. De uitreiking vond plaats tijdens het 100 jarig bestaansfeest van Voetbalvereniging De Geulsche Boys.

Henk Mullers is sinds 1957 lid van voetbalvereniging De Geulsche Boys. Eerst als speler en later als trainer, voorzitter en vrijwilliger. Hij is trainer van een jeugdteam en van de damessenioren.

Voorzitter

Henk Mullers is sinds 2001 voorzitter van de voetbalvereniging. Hij steekt hier veel tijd in. Hij regelt vergaderingen en verricht alle andere voorzitterstaken. Als voorzitter van de voetbalvereniging bood hij tijdens de watersnoodramp in de zomer van 2021 hulp aan getroffen buurtbewoners. Hij stimuleerde en motiveerde alle leden om zijn voorbeeld te volgen.

Klusjesman en vrijwilliger

Verder zet Henk Mullers zich al jaren in als klusjesman en zorgt hij samen met een aantal andere vrijwilligers voor het onderhoud op de club. Hij maait het grasveld van zowel de voetbalclub als van zwembad Geulle. Daarnaast vult hij de nog open kantinediensten in en springt hij bij wanneer er te weinig vrijwilligers zijn.