Nieuwsbericht Mantelzorgers kunnen hun beste steun nomineren voor Mantelzorg Award 2017

Publicatiedatum: 11 september 2017 12.40 uur

Mantelzorg award
Ook dit jaar worden de Mantelzorg Awards uitgereikt aan bijzondere mensen die een mantelzorger steunen. Mantelzorgers kunnen t/m 8 oktober hun beste steun nomineren via www.mantelzorgawards.nl.

De genomineerden kunnen op allerlei manieren een mantelzorger steunen. Het gaat om kleine, eenvoudige voorbeelden van medemenselijkheid die voor mantelzorgers het verschil maken. Uit alle genomineerden selecteert de jury tien finalisten die vanaf 17 oktober mogen strijden om de Mantelzorg Awards.

Vervolgens kan er van 17 t/m 31 oktober 2017 gestemd worden op de tien finalisten via www.mantelzorgawards.nl. Op 10 november reikt Irene Moors de Mantelzorg Awards uit in de gemeenten van de drie finalisten met de meeste stemmen.

De initiatiefnemers

Annette Stekelenburg, Marjo Brouns en Cora Postema, allen zelf mantelzorger, zijn de initiatiefnemers van de Mantelzorg Awards. Hun doel is mensen te helpen zich meer bewust te worden van hun eigen behoeften als mantelzorger en om hier uiting aan te geven. "We willen daarmee ook de mensen om hen heen en instanties stimuleren om te vragen naar wat iemand nodig heeft in plaats van dat voor een mantelzorger in te vullen" aldus Cora Postema.

Meer informatie

Kijk op www.mantelzorgawards.nl