Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Maandag 20 januari: 1e bijeenkomst beleidsontwikkeling 'Kunst in de openbare ruimte'. Denk mee! Doe mee!

Gepubliceerd op: 09 januari 2020 10:30

Ongetitelde afbeelding, 08-11-2019 10:33:05
In het afgelopen jaar is tijdens de gemeentelijke vergaderingen enkele malen het onderwerp 'kunst in de openbare ruimte' aan de orde gekomen. Daarbij bleek dat er behoefte is aan gemeentelijke beleid op dit gebied. Beschikt u als inwoner over een bepaalde deskundigheid ten aanzien van kunst in de openbare ruimte of heeft u een duidelijke affiniteit met dit item, dan bent u van harte welkom bij de eerste bijeenkomst over dit thema op 20 januari 2020, aanvang 19.30 uur in het bedrijfsrestaurant van het bestuurscentrum, Markt 50 in Meerssen.

De bijeenkomst wordt geleid door wethouder Jan Gulikers (Kunst, cultuur & erfgoed). De heer Jacques Giesen, oud-wethouder en inwoner van Meerssen, maar ook deskundige op het gebied van kunst, verzorgt een inleiding om de aanwezigen in de ban te brengen van het thema 'kunst in de openbare ruimte'.

Aanmelden

Wilt u aan deze bijeenkomst deelnemen? Meld u dan aan 13 januari 2020 bij Ankie Bijstra, beleidsmedewerker van de gemeente Meerssen via telefoon 14 043 of e-mail: ankie.bijstra@meerssen.nl