Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Maandag 16 september: Presentatie inrichting percelen Westbroek Geulle

Gepubliceerd op: 02 september 2019 13:10

IKL
De afgelopen periode heeft de werkgroep Westbroek samen met stichting IKL nagedacht over een nieuwe inrichting van de braakliggende percelen aan het Westbroek in Geulle. Dit proces, in opdracht van de Gemeente Meerssen, heeft geresulteerd in een gedragen ontwerp. Op maandag 16 september willen de leden van de werkgroep en Stichting IKL dit ontwerp met u delen. De bijeenkomst start om 19.30  uur in Café 'De  Gäöllenaer' (Hulserstraat 77 Geulle).

Tijdens een proces van drie sessies zijn in eerste instantie de wensen en behoeften van de leden van de werkgroep in kaart gebracht. In de daaropvolgende sessies is er een keuze gemaakt uit drie schetsontwerpen wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een ontwerp. Dit ontwerp willen we nu graag met u delen, zodat u op de hoogte bent van de plannen en u daarbij de mogelijkheid geven om nog opmerkingen te maken of vragen te stellen.

Ook zullen we op die avond verder uitweiden over het verdere verloop van het traject, de planning van de realisatie en hoe het perceel in de toekomst zich verder gaat ontwikkelen.

Wilt u aanwezig zijn bij de presentatie?

Meld u dan aan via www.ikl-limburg.nl/geulle. Hier kunt u tevens alvast het definitieve ontwerp downloaden en inzien. Bij vragen kunt u contact opnemen met Sandra van den Beuken via s.vandenbeuken@ikl-limburg.nl of 046-3030530. Het programma voor de avond op 16 september wordt u de week voorafgaand aan de avond toegestuurd.