Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Locatie Kindervakantiewerk Meerssen

Gepubliceerd op: 18 april 2019 13:30

KVW
Kindervakantiewerk Meerssen bezorgt al vele jaren honderden basisschoolkinderen een geweldige vakantieweek met hun activiteiten. Het KVW maakte tot voor twee jaar geleden gebruik van het terrein tussen de Stip en het basisschoolgebouw aan de Pastoor Dom. Hexstraat. Omdat hier de bouw van het nieuwe Kindcentrum Meerssen van start ging, moesten ze op zoek naar een alternatieve locatie. In goed overleg met de gemeente heeft KVW in 2017 en 2018 gebruikgemaakt van het terrein bij het schoolgebouw aan de Proost de Beaufortstraat.

Dit was echter een noodoplossing. Samen zijn we op zoek gegaan naar een alternatieve locatie voor áls het gebruik van het terrein aan de Proost de Beaufortstraat niet meer mogelijk zou zijn. Dit terrein is echter zo goed bevallen, dat KVW de gemeente heeft gevraagd of ze hier in 2019 ook weer gebruik van mogen maken. Omdat een alternatief vinden op deze korte termijn lastig wordt, heeft de gemeente hiermee ingestemd. Dit in goed in overleg met de huidige gebruikers van het gebouw/terrein.

Samen gaan we echter verder met onze zoektocht naar een structurele oplossing voor de locatie van het KVW Meerssen, zodat zij ook in de toekomst hun activiteiten voor de kinderen van Meerssen kunnen blijven organiseren.