Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Leuke uitjes en activiteiten voor in de meivakantie

Gepubliceerd op: 24 april 2019 09:15

CJG043 meivakantie
"Mam, wat gaan we vandaag doen?" De meivakantie is begonnen. Kinderen hebben vrij en met een beetje geluk is het mooi weer. De ideale tijd om er samen op uit te gaan. Maar waar naar toe? Om te voorkomen dat de kinderen zich gaan vervelen en ter inspiratie van de ouders heeft CJG043 allerlei leuke uitjes voor u op een rijtje gezet.

Voor ieder wat wils

Van een viersluizentocht tot een kinderbloesemwandeling en van een magisch circus tot een belevingsroute met de Romeinen. De mogelijkheden in het voorjaar zijn ontzettend divers. Voor alle leeftijden, voor jongens en meiden.�Geniet samen en geniet buiten. Lees verder op de website van CJG043.

"Oh nee, het regent!"

Het weer in Nederland kan soms wat wispelturig zijn. En dan kan een uitje wel eens in het water vallen. Geen probleem. Op de website van CJG043 zijn�genoeg activiteiten voor binnenshuis te vinden. In dit artikel krijgt u genoeg inspiratie om uw kind(eren) thuis te vermaken tijdens de meivakantie. Ook als het lekker weer is en jullie gewoon lekker zin hebben om thuis te blijven.

Wie is CJG043?

CJG043 is een dienst van de Maastricht-Heuvelland gemeenten. Wij zijn er voor alle ouders (to be) met informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Omdat het opvoeden van kinderen nu eenmaal niet altijd vanzelf gaat.