Nieuwsbericht Let op! Vraag vóór 18 december nieuwe parkeervergunning/ontheffing aan

Publicatiedatum: 08 november 2017 13.45 uur

Op 1 januari 2018 verlopen alle parkeervergunningen / ontheffingen. U kunt nu al een nieuwe vergunning voor 2018 aanvragen bij de gemeente. Ook als u al gebruik maakt van een ontheffing moet u deze opnieuw aanvragen.

Vraag tijdig aan!

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar is het bestuurscentrum van de gemeente Meerssen gesloten. Uw aanvraag voor een nieuwe parkeervergunning moet daarom vóór 18 december 2017 zijn ingediend.

Miv nieuwe jaar controles vergunningen: voorkom een boete

Zorg ervoor dat u uw parkeervergunning tijdig verlengd. Met ingang van het nieuwe jaar vinden controles plaats door de handhavers. Als u geen geldige parkeervergunning achter de voorruit heeft, krijgt u een boete.

Aanvraagformulier

Het aanvraagformulier voor een nieuwe vergunning / ontheffing of voor een verlenging van de huidige parkeervergunning kunt u downloaden via www.meerssen.nl. Een papieren exemplaar kunt u afhalen bij de balie van het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), Markt 50 in Meerssen.

Aanvraagformulier voor bewoners
Aanvraagformulier voor bedrijven

Vragen?

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum, telefoon 14 043. E-mail: info@meerssen.nl