Nieuwsbericht Leer dorpsgenoten kennen tijdens de Dag van de Dialoog op 9 november

Publicatiedatum: 04 oktober 2016 12.00 uur

De Stichting Meerssen in Dialoog viert op woensdag  9 november voor de zesde keer De Dag van de Dialoog in Meerssen. Wij nodigen u van harte uit hier aan deel te nemen! Deelname is gratis. Tijdens de Dag van de Dialoog worden door particuliere inwoners van de gemeente Meerssen gesprekken georganiseerd voor 6-8 deelnemers per tafel. Deelnemers luisteren naar elkaar. Iedereen krijgt de ruimte om zijn eigen ervaring te vertellen. Hierdoor worden onbekenden bekenden van elkaar.

Dag van de Dialoog

Meedoen?

U kunt op allerlei manieren meedoen. Als deelnemer aan het gesprek, als gespreksbegeleider of als tafelorganisator. Op 9 november 2016 zijn er tussen 08.00 en 20.00 uur verschillende mogelijkheden. U kiest zelf het tijdsblok dat  u past.

Meer weten?

Op woensdagavond 5 oktober a.s. is voor belangstellenden van 19.30 -22.00 uur  uitleg over doel en opzet van De Dag van de Dialoog door de Stichting Meerssen in Dialoog. Locatie: in Ontmoet Anna.

Dialoogtraining voor gespreksbegeleiders op woensdag 19 oktober

Heeft u interesse in het begeleiden van dialogen? Wij bieden u ter voorbereiding een dialoogtraining aan op woensdag 19 oktober a.s. van 19.30-22.00 uur. Locatie: Ontmoet Anna. Deelname is gratis.

Verdere informatie vindt u op onze website. Ook kunt u zich daar aanmelden of een vraag voor ons achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Graag tot ziens!

Stichting Meerssen in Dialoog
www.meerssenindialoog.nl
welkom@meerssenindialoog.nl

~ voer het hele jaar door dialoog en vier de Dialoog in november ~
4 tot 13 november 2016
Nationale Week van de Dag van de Dialoog