Nieuwsbericht Lang leve de bloesem!

Publicatiedatum: 10 maart 2016 12.50 uur

De voorjaarkriebels zitten weer in de buik, met goede zin en mooi weer gaan we massaal naar buiten en laten we winterdepressie achter ons. De voorjaarbollen, bloesem in fruitbomen, lammetjes in de wei en het voorjaarszonnetje dragen hieraan bij. Reden voor stichting IKL om dit heerlijke gevoel de hele maand april te vieren met het bloesemfeest.

Dankzij de subsidieregeling Bloesemfest van de Provincie Limburg organiseert IKL vele activiteiten in en rond de bloeiende boomgaarden. De bloesemtochten die IKL samen met vrijwilligers al 20 jaar organiseert zijn wellicht al bekend onder vele Limburgers. Dit jaar bereidt IKL het programma uit met film en muziek in de boomgaard, maar ook activiteiten als een fotografie workshop met de smartphone en snoeicursussen. Kijk op de activiteitenkalender waar, wanneer en wat te doen is: http://www.ikl-limburg.nl/bloesem/

Bloesem

Deze activiteiten organiseert IKL niet alleen. Vele Limburgse gemeenten, ondernemers en vrijwilligers leveren een bijdrage hieraan. Ook kunnen andere organisaties middels de kalender hun activiteiten in de etalage zetten.

Informatie van IKL