Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Laatste nieuwsbrief bouw- en herinrichtingsproject Kindcentrum Meerssen

Gepubliceerd op: 12 april 2019 09:00

Laatste nieuwsbrief Kindcentrum
De afgelopen twee jaar hebben gemeente, INNOVO, school, MIK, Bibliotheek en peuteropvang Spelenderwijs u via een speciale nieuwsbrief steeds op de hoogte gehouden over de bouw van van Kindcentrum De WereldSter in Meerssen en herinrichting van de omgeving. In augustus werd het gebouw in gebruik genomen. Inmiddels heeft ook de omgeving een ware metamorfose ondergaan.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het groen rond het Kindcentrum. Onlangs werd het nieuwe speelveld bij het centrum officieel geopend door wethouder Marly Heusschen. Dat was de allerlaatste stap. We sluiten hiermee het bouw- en herinrichtingsproces af. Vandaag verscheen dan ook de allerlaatste nieuwsbrief over het bouw- en herinrichtingsproces.

We wensen nog één keer veel leesplezier toe!

Download hier de laatste Nieuwsbrief Kindcentrum Meerssen, nummer 7

Ouders/verzorgers ontvangen deze nieuwsbrief via de scholen. Omwonenden ontvangen een papieren versie in de brievenbus. Voor belangstellenden wordt de nieuwsbrief ook nog verspreid via de gemeentelijke website en de gemeentelijke e-nieuwsbrief Sfeervol Meerssen. Wilt u liever en papieren exemplaar? Deze zijn o.a. verkrijgbaar in het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), Markt 50 in Meerssen.