Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Laatste gesprek leidt niet tot oplossing Speeltuin het Romeintje Rothem

Gepubliceerd op: 18 januari 2019 09:10

Op verzoek van de gemeenteraad heeft het College van B&W eind november 2018 opnieuw overleg gevoerd met de eigenaar van speeltuin het Romeintje in Rothem. Naar aanleiding van dit laatste overleg heeft het college op dinsdag 15 januari besloten niet over te gaan tot aankoop of huur van de speeltuin. Vraag en aanbod m.b.t. de prijs blijven te ver uit elkaar liggen.

Wethouder Marly Heusschen: "We hebben een ultieme laatste poging gedaan op verzoek van de raad, maar ook dit gesprek heeft helaas niet tot een oplossing geleid. We gaan nu op zoek naar een andere nieuwe plek waar de kinderen van Rothem kunnen spelen. "

Speelplek

Het gemeentebestuur vindt het erg belangrijk dat de kinderen uit Rothem kunnen blijven spelen. We gaan daarom nu samen met de werkgroep speeltuinen Rothem nu op zoek naar een mogelijk nieuwe speelplek in Rothem.

Wilt u meedenken/meepraten? Of wilt u meer informatie?

Heeft u interesse om mee te praten over een nieuwe speelvoorziening in de kern Rothem? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het gemeentelijk Klant Contact Centrum (KCC) via telefoonnummer 14 043. E-mail: info@meerssen.nl.

Omwonenden van speeltuin het Romeintje ontvangen een bewonersbrief van de gemeente.