Gemeente Meerssen | Laat zien dat niemand er alleen voor staat!

Nieuwsbericht Laat zien dat niemand er alleen voor staat!

Gepubliceerd op: 07 januari 2021 13:45

Vlam raamsticker #niemandalleen
Help je mee het verbindende vuurtje te verspreiden? Bestel dan nu gratis de vlamsticker van het Oranje Fonds op www.oranjefonds.nl/niemandalleen. De vlam is het symbool van warmhartigheid. Laat zien dat je een ander een warm hart toe draagt en dat niemand er alleen voor hoeft te staan in deze tijd.

Een klein gebaar

Door het opplakken van de sticker op jouw raam draag je bij aan iets groters. Want met dit kleine gebaar maken we verbinding zichtbaar. Het is een vertrekpunt voor alle mensen die willen helpen. Met de sticker geef je aandacht aan iedereen die in ons land klaarstaat voor een ander. Je laat zien dat je het belangrijk vindt dat we verbonden zijn, in een tijd waarin afstand houden noodzakelijk is. Door de vlam weten we dat we er voor elkaar zijn.

Positief geluid

We leven namelijk in een tijd waarin het soms moeilijk is lichtpuntjes te zien. Maar die zijn er, volop. Daarom willen wij een positief geluid laten horen. Er gebeuren zoveel mooie dingen in ons land. Momenten die warmhartigheid creëren. Mensen die steun bieden als dat nodig is. Het zijn juist die dingen die voor iemand een wereld van verschil kunnen maken. Deze tijd maakt extra duidelijk hoe belangrijk het is dat er mensen in de buurt zijn die naar je omkijken.

Verbindend vuurtje

Begin jij een verbindend vuurtje? Draag de vlam dan zichtbaar uit. Op je raam of waar je het dan ook maar passend vindt. Niet voor het Oranje Fonds, maar voor iedereen in ons land.